CELEBRITIES

Meghan- Harry: Ποιοι είναι οι νέοι διάσημοι γείτονές τους στο Los Angeles 


The Jennettes

18 Μαΐου 2020

Meghan- Harry: Ποιοι είναι οι νέοι διάσημοι γείτονές τους στο Los Angeles 

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με τον γιο τους, Archie και η νέα τους έδρα είναι το Los Angeles. Το ερωτευμένο ζευγάρι νοικιάζει μία εντυπωσιακή έπαυλη και περνάει εκεί την καραντίνα λόγω του ιού.

Φυσικά το νέο τους σπίτι είναι πλήρως προφυλαγμένο από τους paparazzi και αυτό ισχύει για όλη τη νέα τους γειτονιά. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, όλη η γειτονιά, αποτελείται από βίλες που διαμένουν πολλοί stars, όπως ο Elton John. Ακόμη, στην ίδια γειτονιά μένουν οι Adele, Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher και Mila Kunis, Orlando Bloom και Katy Perry, Cameron Diaz, Hilary Duff και, φυσικά, η κολλητή της Meghan, Serena Williams.

Μάλιστα πρόσφατα διέρρευσε και η πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Κατά τη διάρκεια μιας zoom βιντεοκλήσης τους με στόχο την υποστήριξη των εθελοντών της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Crisis Text Line που παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον τη χρειάζεται, ένας από τους συμμετέχοντες έβγαλε μία selfie μπροστά από τον υπολογιστή και η φωτογραφία έγινε αμέσως viral.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.