CELEBRITIES

Το πιο τρυφερό post της Jennifer Lopez για τον Alex Rodriguez εν μέσω καραντίνας


The Jennettes

19 Μαΐου 2020

Το πιο τρυφερό post της Jennifer Lopez για τον Alex Rodriguez εν μέσω καραντίνας

Αναγκασμένοι να εφαρμόζουν τα περιοριστικά μέτρα κίνησης είναι οι πολίτες πολλών πολιτειών της Αμερικής. Το διάσημο ζευγάρι των Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, ακολουθώντας τις οδηγίες, εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και μένουν στο σπίτι, έχοντας περιορίσει τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο.

Το ζευγάρι, αυτή τη στιγμή περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά,  καθώς οι οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης στις ΗΠΑ αναγκάζουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι όσο περισσότερο μπορούν. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Jennifer Lopez δημοσίευσε στο Instagram ένα post, στο οποίο φαίνεται να αγκαλιάζει τον σύζυγό της, ενώ εκείνος διαβάζει τους The New York Times.

"Όταν τα πρωτοσέλιδα μοιάζουν με αυτό, είναι τόσο σημαντικό να αγκαλιάζεις αυτούς που αγαπάς λίγο πιο σφιχτά και να τους λες πόσο τους αγαπάς", σχολίασε χαρακτηριστικά η διάσημη performer.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.