Η έγκυος Gigi Hadid απαντάει για τις πλαστικές στο πρόσωπο της και δίνει συμβουλές μακιγιάζ - Το βίντεο των χιλιάδων likes

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Η Gigi Hadid εμφανίστηκε live στο Instagram με την makeup artist της Maybelline, Erin Parsons για να δημιουργήσουν ένα εύκολο μακιγιάζ κατάλληλο για κλήσεις στο Zoom. Η Hadid μίλησε ειλικρινά στο Live για τη ρουτίνα ομορφιάς της, τις φήμες για πλαστική χειρουργική και τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε το πρόσωπό της από την αρχή της εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik το φθινόπωρο.

"Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω fillers στο πρόσωπό μου και γι 'αυτό το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό", είπε. "Είχα μάγουλα από τότε που γεννήθηκα. Ειδικά στον fashion month - όταν ήμουν ήδη στην αρχή της εγκυμοσύνης.

 

 

Στη συνέχεια, η Hadid έβαλε τέλος στις φήμες για πλαστική χειρουργική. "Για όσους αναρωτιούνται δεν έχω βάλει ποτέ ούτε έγχυση τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που όλοι ακολουθούν, αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους και τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και καλά με τον εαυτό τους. Εμένα προσωπικά, με τρομάζει", είπε. «Νιώθω σαν να είμαι control freak. Σκέφτομαι, τι γίνεται αν πάει στραβά;»

Για το μοντέλο, το μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της. "Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι τόσο πρόσκαιροι για να κάνουν μόνιμα πράγματα στο πρόσωπό τους. Δέχομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είναι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω μερικές φορές ανασφάλεια, αλλά για ειδικές περιπτώσεις μπορείτε να δώσετε σχήμα στη μύτη σας ή να κάνετε οτιδήποτε με μακιγιάζ », είπε. "Το μακιγιάζ είναι ένα τόσο όμορφο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα σε ειδικές περιστάσεις, αλλά και να αποδεχτείς το όμορφο πρόσωπό σου για το πώς ακριβώς το έκανε ο Θεός ... και η μαμά με τον μπαμπά σου".