CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν - Ενίσχυσε τις θεωρίες για κόντρα με τους Sussexes


21 Μαΐου 2020

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν - Ενίσχυσε τις θεωρίες για κόντρα με τους Sussexes

Αν και η βασιλική οικογένεια έχει απομονωθεί στο σπίτι όπως το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν κάποιες αλλαγές. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge άλλαξαν το όνομα χρήστη στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Το μέχρι πρότινος "Kensington Palace", έδωσε τη θέση του, στο "The Duke and Duchess of Cambridge" και λίγοι ήταν εκείνοι που το παρατήρησαν.

Η αλλαγή ονόματος συμπίπτει με τον πιο ενεργό ρόλο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, με το ντουέτο να εμφανίζεται σε πολλές βιντεοκλήσεις και να αλλάζει τις εικόνες προφίλ τους σε μια πρόσφατη φωτογραφία της οικογένειάς τους.

View image on TwitterView image on Twitter

Η παρουσία των William και Kate στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε από καιρό αφορμή για διάφορες θεωρίες, με τον συγγραφέα των New York Times Caity Weaver να δημοσιεύει κείμενο σχετικά με την πιθανότητα το ζευγάρι σκόπιμα να προσπάθησε να κάνει το Instagram τους να έχει περισσότερους οπαδούς από τον λογαριασμό του Sussex Royal του πρίγκιπα Ηarry και της Meghan Markle. .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.