CELEBRITIES

Όταν ο Mark Seliger τράβηξε την εμβληματική γυμνή φωτογραφία της Jennifer Aniston - Δημοπρατείται για καλό σκοπό


22 Μαΐου 2020

Όταν ο Mark Seliger τράβηξε την εμβληματική γυμνή φωτογραφία της Jennifer Aniston - Δημοπρατείται για καλό σκοπό

25 χρόνια αφότου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά, ο φωτογράφος Mark Seliger εξακολουθεί να αποκαλεί τη Jennifer Aniston "ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω".

Ο φημισμένος φωτογράφος, γνωστός για τα εξώφυλλα περιοδικών Rolling Stone και τα πορτραίτα Vanity Fair Oscars, συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Aniston το 1995 στο αποκορύφωμα των Friends, όταν την φωτογράφησε μαζί με το καστ του σόου - και κατέληξε να τραβήξει μία από τις πιο iconic φωτογραφίες της ηθοποιού. 

Η αγαπημένη μας Jenn ποζάρει γυμνή, με σταυρωμένα τα πόδια και κοιτά τον φακό στα μάτια στην ασπρόμαυρη λήψη. Οι φράντζες της πλαισιώνουν με το στιλ της εποχής το πρόσωπό της και δείχνει εύθραυστη αλλά και αισθησιακή.

Αυτή η φωτογραφία, μαζί με 24 άλλες εκτυπώσεις των πορτρέτων διασημοτήτων του Seliger, θα διεξαχθούν σε δημοπρασία για να βοηθήσουν τις προσπάθειες ανακούφισης ενάντια στη συνεχιζόμενη πανδημία κορωνοϊού.

jenny.gr

Photo:Mark Seliger

Ο φωτογράφος συνεργάστηκε με την RAD (Red Carpet Advocacy) και την Christie's ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid για τη διεξαγωγή εικονικής δημοπρασίας, με τα έσοδα από την πώληση κάθε εκτύπωσης να πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του διάσημου θέματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.