CELEBRITIES

Η Hailey Bieber αντέδρασε έτσι όπως δεν περιμέναμε όταν είδε μια φωτογραφία της με υπερβολικό photoshop


The Jennettes

22 Μαΐου 2020

Η Hailey Bieber αντέδρασε έτσι όπως δεν περιμέναμε όταν είδε μια φωτογραφία της με υπερβολικό photoshop

Η Hailey Bieber ανήκει στην νέα γενιά των μοντέλων που λατρεύουν πολλοί διάσημοι σχεδιαστές ενώ αποτελεί πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια. Η σταρ της πασαρέλας έχουμε συνηθίσει να συμμετέχει σε πολύ επιτυχημένες καμπάνιες και να κάνει επιλεγμένες δουλειές και όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν, επιλέγει να κρατάει πάντα τη φυσικότητά της.

Πρόσφατα όμως, η ίδια αντέδρασε όταν είδε μια φωτογραφία της από το red carpet να έχει έντονο photoshop και δεν δίστασε να γράψει δημοσίως, ένα μήνυμα ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν την εκφράζει καθόλου. Χαρακτηριστικά, η λαμπερή Hailey έγραψε:

" Σταματήστε να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί από makeup artists. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι σαν να μην είμαι εγώ. Δεν έχω πειράξει ποτέ το πρόσωπό μου...οπότε μετά αν κάνετε σύγκριση εμένα στα 13 και μετά εμένα στα 23, τότε κάντε το με μια φυσική φωτογραφία, που δεν είναι τόσο πολύ επεξεργασμένη".

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.