CELEBRITIES

Το ανατρεπτικό δώρο της Ellen DeGeneres στη μαμά της για τα 90ά γενέθλιά της


The Jennettes

22 Μαΐου 2020

Το ανατρεπτικό δώρο της Ellen DeGeneres στη μαμά της για τα 90ά γενέθλιά της

Η Ellen DeGeneres αποφάσισε να κάνει στη μαμά της ένα πρωτότυπο δώρο για τα 90ά γενέθλιά της, και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα ανατρεπτικό κούρεμα. 

Ωστόσο, το "birthday girl" φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε πολύ από το αποτέλεσμα του κουρέματος, καθώς όταν ρωτήθηκε στο τέλος, αν της αρέσει το νέο της hair look, εκείνη απάντησε πως "όχι, ακόμα", ίσως μετά από κάποια λουσίματα. 

https://instagram.com/p/CAdwx96hRLT/

Στο video βλέπουμε τη δημοφιλή παρουσιάστρια να κουρεύει τη μαμά της, Betty, κάνοντας το απόλυτο quarantine haircut της τρίτης ηλικίας! Όπως έγραψε η 62χρονη Ellen κάτω από το post, "Το δώρο για τα 90ά γενέθλια της μαμάς μου". 

Παρά τα διάφορα επιφωνήματα της Betty, η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το εγχείρημά της, λέγοντας κάθε τόσο, πως "δεν είναι τόσο κοντά, μαμά. Είναι απλά σαν να σου παίρνω λίγο τις άκρες". "Γιατί την άφησα να με κουρέψει;", είναι τα λόγια που ακούγονται από τη μαμά της, λίγο πριν την ακούσουμε να εύχεται στον εαυτό της "Happy Birthday"! 

"Ένα ακόμα ταλέντο της Ellen", αναφέρει η μαμά της παρουσιάστριας, παρόλο που το αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι να λούσει τα μαλλιά της, για αρχή την απογοήτευσε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.