CELEBRITIES

Το συγκινητικό post της Selma Blair μετά τον χαμό της μητέρας της, Molly Cooke


The Jennettes

26 Μαΐου 2020

Το συγκινητικό post της Selma Blair μετά τον χαμό της μητέρας της, Molly Cooke

Η Selma Blair δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα συγκινητικό post στο Instagram για τον χαμό της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή το Σαββατοκύριακο. 

Η 47χρονη ηθοποιός ήταν πολύ δεμένη με την μητέρα της, Molly Cooke, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, και όπως τη χαρακτήριζε η Blair, ήταν "ο πρώτος άνθρωπος" στη ζωή της. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη συγκινητική ανάρτηση, "Η καρδιά μου από τα βάθη της χτυπάει δυνατά και ευγνωμονεί για όλα όσα μου προσέφερες. Σε λατρεύω, μαμά. Η Molly Cooke πέθανε χθες. Στο σπίτι της. Ήταν αξιοθαύμαστη, αστεία, γρήγορη, εντυπωσιακή και γενναιόδωρη". 

https://instagram.com/p/CAlrITPnNmU/

Όπως συνέχισε η ίδια, "Η μητέρα μου ήταν ένας υπέροχος κριτής. Ήταν το πρώτο μου fashion style icon, η μούσα μου, η επιβράβευσή μου". Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε επίσης, για την αγάπη του οκτάχρονου γιου της,  Arthur Bleick απέναντι στη γιαγιά του, ευχαριστώντας τη για όλες τις στιγμές που τους χάρισε και για όλη της την αγάπη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, "Οι ζωές μας δεν θα είναι ίδιες πια", προκαλώντας συγκίνηση στους followers της.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.