CELEBRITIES

«Remember His Name: The Rise of Kobe Bryant»: Η ζωή του Kobe Bryant αναμένεται να γίνει βιβλίο


The Jennettes

28 Μαΐου 2020

«Remember His Name: The Rise of Kobe Bryant»: Η ζωή του Kobe Bryant αναμένεται να γίνει βιβλίο

Βιβλίο πρόκειται να γίνει η ζωή του αδικοχαμένου Kobe Bryant, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του, Gianna ύστερα από τη συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο. 

Όπως γνωστοποιήθηκε πρόσφατα, αιτία θανάτου του Bryant ήταν αμβλύ τραύμα με δύναμη, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει την ίδια αιτία θανάτου και για τα υπόλοιπα οκτώ θύματα του μοιραίου αεροπορικού δυστυχήματος. Το πολυαναμενόμενο βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 ενώ θα έχει τον τίτλο: «Remember His Name: The Rise of Kobe Bryant».

Ο αθλητικογράφος, Mike Sielski του «The Philadelphia Inquirer» ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο για τη ζωή του θρύλου του NBA, εξιστορώντας κυρίως τη ζωή του σε νεαρή ηλικία, αλλά και τη διαδρομή του μέχρι να κατορθώσει να γίνει ο θρύλος των Lakers του Los Angeles.

https://instagram.com/p/B714r_Dgx5F/

Το βιβλίο θα ρίξει φως σε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του Kobe Bryant, που θα μένει πάντα ζωντανός στη μνήμη του κόσμου, που τον αγάπησε, παρατηρώντας τον να φτάνει στο απόγειο της καριέρας του. 

https://instagram.com/p/B38UF4KHtXd/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.