CELEBRITIES

O πρίγκιπας William αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του


The Jennettes

29 Μαΐου 2020

O πρίγκιπας William αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του

Σε νέο ντοκιμαντέρ του BBC με θέμα την ψυχική υγεία και τίτλο «Football, Prince William and Our Mental Health», ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως έχει βρει έναν ασφαλή τρόπο για να εξουδετερώνει το άγχος του πριν από κάθε δημόσια ομιλία. 

Η αδύναμη όρασή του είναι εκείνη που τον βοηθά να διαχειρίζεται το υπερβολικό στρες πριν από κάθε λόγο και ο ίδιος εξήγησε πώς ακριβώς τον βοηθά. «Η όρασή μου άρχισε να μειώνεται λίγο ενώ μεγάλωνα και συνήθιζα να μην φοράω φακούς επαφής όταν δούλευα, οπότε ουσιαστικά όταν εκφωνούσα ομιλίες δεν μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο κανενός. Αυτό βοηθάει πολύ επειδή βλέπεις απλώς πλήθος από θολά πρόσωπα και δεν μπορείς να δεις κανέναν να σε κοιτάζει. Bλέπω φυσικά, αρκετά για να διαβάζω το χαρτί και τα σχετικά, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στον υπόλοιπο χώρο. Αυτό βασικά ήταν κάτι που με βοήθησε πραγματικά με το άγχος μου». 

https://instagram.com/p/CApRAKkgjMu/

Εάν λοιπόν, νιώθετε πως το άγχος κυριαρχεί στη ζωή σας, η απουσία φακών επαφής ενίοτε, θα μπορούσε να αποβεί λυτρωτική σε μια ιδιαίτερη περίσταση, που σας προκαλεί επιπρόσθετο στρες. Εκτός, κι αν πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο άτομο από το πλήθος, προς το οποίο κοιτάτε γενικά!

Δείτε ακόμη: Princess Diana Casual looks 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.