CELEBRITIES

H Madonna παίρνει θέση για τη δολοφονία του George Floyd και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού


The Jennettes

29 Μαΐου 2020

H Madonna παίρνει θέση για τη δολοφονία του George Floyd και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού

Τις τελευταίες ημέρες η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας του Αφροαμερικανού, George Floyd, κάνει τον γύρο του κόσμου και τα μηνύματα κατά του ρατσισμού έχουν κατακλύσει τα social media. Πολλοί διάσημοι έχουν πάρει ανοιχτά θέση για το πώς αντιμετωπίζονται οι Αφροαμερικανοί από την αστυνομία και μάλιστα το σύνθημα είναι "I can't breath".

Ανάμεσά τους, είναι και η pop star Madonna, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την άποψή της- ανέβασε το video που δείχνει το φρικιαστικό έγκλημα και έγραψε χαρακτηριστικά:

" Αυτό το στιγμιότυπο είναι από τα πιο φρικιαστικά που έχω δει ποτέ. Ο αστυνομικός γνώριζε ότι τον κατέγραφε η κάμερα και συνέχιζε με περηφάνια. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Και αν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική, τότε δεν πρέπει να επιτρέπεται η οπλοφορία. Είμαι τόσο στεναχωρημένη για τον George Floyd και όλη του την οικογένεια. Προσεύχομαι στο Θεό όλα να τελειώσουν μια μέρα. Μέχρι τότε...F**k The Police"

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.