CELEBRITIES

«911»: Το νέο τραγούδι της Lady Gaga, στο οποίο παραδέχεται ότι παίρνει αντιψυχωσικά φάρμακα


The Jennettes

29 Μαΐου 2020

«911»: Το νέο τραγούδι της Lady Gaga, στο οποίο παραδέχεται ότι παίρνει αντιψυχωσικά φάρμακα

H fans της Lady Gaga μπορούν πλέον, να απολαύσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά της διάσημης τραγουδίστριας με τίτλο: «Chromatica».

Πηγή έμπνευσης της συγκεκριμένης δουλειάς στάθηκαν επώδυνοι χωρισμοί, αλλά το κομμάτι που ξεχωρίζει από το πολυαναμενόμενο album, είναι εκείνο με τον τίτλο «911». Το «911» αποτελείται από στίχους, που μιλούν για τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει η Lady Gaga και συγκεκριμένα, για τα αντιψυχωσικά της φάρμακα. Συνεπώς, μέσα από το νέο αυτό μουσικό κομμάτι, η ίδια παραδέχεται ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη αγωγή. 

https://instagram.com/p/CAwxpyMFd3n/

«Δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω, δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω ποτέ ξανά», είναι ένας από τους στίχους του «911» 

Σε συνέντευξη που έδωσε, η star εξομολογείται: «Έγραψα ένα τραγούδι στο άλμπουμ "Chromatica", το οποίο έχει τίτλο "911" και έχει να κάνει με ένα αντιψυχωσικό φάρμακο που παίρνω κι αυτό γιατί δεν μπορώ πάντοτε να ελέγχω τα πράγματα που κάνει το μυαλό μου. Το γνωρίζω καλά αυτό. Επομένως, πρέπει να παίρνω φαρμακευτική αγωγή για να ρυθμίζεται όλη αυτή η διαδικασία». 

https://instagram.com/p/CAwfmJ_lWTp/

Μέσα από το νέο της τραγούδι, η Lady Gaga διαλύει τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που ακολουθούν τα ζητήματα της ψυχικής υγείας, ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους που καλούνται να τα αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

Δείτε ακόμα: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS