CELEBRITIES

Η Beyoncé απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

Η Beyoncé απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd

Η Beyoncé ζητά από όλους να αναλάβουν δράση μετά το θάνατο του George Floyd.

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι μια από τις πολλές διασημότητες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων απαιτώντας αλλαγή μετά τον θάνατο του George Floyd στη Μινεάπολη την περασμένη εβδομάδα.

https://instagram.com/p/CAy-W0cAvWV/

«Είμαστε διαλυμένοι και αηδιασμένοι», λέει σε ένα video που δημοσιεύτηκε στο Instagram. «Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτόν τον πόνο. Δεν μιλάω μόνο για τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος. Εάν είστε λευκοί, μαύροι, καφέ ή όποιο άλλο χρώμα, είμαι βέβαιη ότι αισθάνεστε απελπισμένοι και αηδιασμένοι από τον ρατσισμό που υπάρχει στην Αμερική αυτή τη στιγμή».

Στο βίντεο, η Beyoncé συνέχισε να λέει, "Όχι πια παράλογες δολοφονίες ανθρώπων. Δεν πρέπει να βλέπουμε πια τους έγχρωμους ανθρώπους σαν να είναι λιγότερο άνθρωποι. Δεν μπορούμε πλέον να κοιτάξουμε μακριά. Ο George είναι όλη η οικογένεια και η ανθρωπότητά μας. Είναι η οικογένειά μας γιατί είναι Αμερικανός συμπολίτης μας. Υπήρξαν πάρα πολλές φορές που έχουμε δει αυτές τις βίαιες δολοφονίες να μην έχουν συνέπειες. Ναι, κατηγορήθηκε κάποιος, αλλά η δικαιοσύνη απέχει πολύ από την πράξη.»

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.