CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen δωρίζει 200.000 δολάρια για την αποφυλάκιση των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του George Floyd


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

Η Chrissy Teigen δωρίζει 200.000 δολάρια για την αποφυλάκιση των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του George Floyd

Διασημότητες όπως η Lady Gaga και η Beyoncé υποστήριξαν τους διαδηλωτές και ενθάρρυναν το κοινό να υπογράψει μια αίτηση ζητώντας δικαιοσύνη για τον George Floyd. Η Chrissy Teigen δείχνει επίσης, την υποστήριξή της, δωρίζοντας χρήματα για τη διάσωση διαδηλωτών που συλλαμβάνονται.

Το διάσημο πρώην μοντέλο αρχικά έγραψε στο twitter, "Γιορτάζοντας ό, τι κι αυτή η «maga» βραδιά, δεσμεύομαι να δωρίσω 100.000 δολάρια για τη διάσωση των διαδηλωτών σε όλη τη χώρα".

Μετά από εκτεταμένη κατακραυγή όμως, η Teigen διπλασίασε την αρχική της υπόσχεση και έγραψε στο Twitter, "Ίσως χρειαστούν περισσότερα χρήματα τότε. Πάρτε 200.000 δολάρια."

Η Teigen αρνήθηκε να υποχωρήσει όταν άρχισε να δέχεται έντονη κριτική από τους υποστηρικτές του Trump στο Twitter. Έγραψε: "Μείνετε μακριά από τις αναφορές μου και δεν θα απαντήσω. Δεν ψάχνω, οπότε μη διστάσετε να μιλήσετε για μένα με όποιον τρόπο θέλετε. Είστε τρελοί επειδή ο χρόνος σας χάνεται, οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι από τον ρατσισμό σας, γαϊδούρια. Θα φοβόμουν κι εγώ στη θέση σας”. 

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.