Η Chrissy Teigen δωρίζει 200.000 δολάρια για την αποφυλάκιση των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του George Floyd

The Jennettes
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Διασημότητες όπως η Lady Gaga και η Beyoncé υποστήριξαν τους διαδηλωτές και ενθάρρυναν το κοινό να υπογράψει μια αίτηση ζητώντας δικαιοσύνη για τον George Floyd. Η Chrissy Teigen δείχνει επίσης, την υποστήριξή της, δωρίζοντας χρήματα για τη διάσωση διαδηλωτών που συλλαμβάνονται.

Το διάσημο πρώην μοντέλο αρχικά έγραψε στο twitter, "Γιορτάζοντας ό, τι κι αυτή η «maga» βραδιά, δεσμεύομαι να δωρίσω 100.000 δολάρια για τη διάσωση των διαδηλωτών σε όλη τη χώρα".

Μετά από εκτεταμένη κατακραυγή όμως, η Teigen διπλασίασε την αρχική της υπόσχεση και έγραψε στο Twitter, "Ίσως χρειαστούν περισσότερα χρήματα τότε. Πάρτε 200.000 δολάρια."

Η Teigen αρνήθηκε να υποχωρήσει όταν άρχισε να δέχεται έντονη κριτική από τους υποστηρικτές του Trump στο Twitter. Έγραψε: "Μείνετε μακριά από τις αναφορές μου και δεν θα απαντήσω. Δεν ψάχνω, οπότε μη διστάσετε να μιλήσετε για μένα με όποιον τρόπο θέλετε. Είστε τρελοί επειδή ο χρόνος σας χάνεται, οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι από τον ρατσισμό σας, γαϊδούρια. Θα φοβόμουν κι εγώ στη θέση σας”. 

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου