CELEBRITIES

Η Adele παίρνει θέση για τη δολοφονία του George Floyd: "Να είστε θυμωμένοι αλλά να συνεχίσετε να ακούτε"


The Jennettes

2 Ιουνίου 2020

Η Adele παίρνει θέση για τη δολοφονία του George Floyd: "Να είστε θυμωμένοι αλλά να συνεχίσετε να ακούτε"

H Adele, όπως και πολλοί celebrities, έλυσαν τη σιωπή τους μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του George Floyd, δημοσιεύοντας μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 32χρονη τραγουδίστρια καλεί τον κόσμο "να μην αποθαρρυνθεί, και να μην χειραγωγηθεί" εν μέσω του κινήματος κατά της αστυνομικής βίας, που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "Η δολοφονία του George Floyd έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο. Διαδηλώσεις και πορείες λαμβάνουν χώρα παντού", όπως δηλώνει η Adele, η οποία συνόδευσε τα παραπάνω λόγια με μία φωτογραφία του Floyd.

https://instagram.com/p/CA56EC1AB_5/

Όπως λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, "Να είστε δικαίως θυμωμένοι αλλά να συνεχίσετε να ακούτε, να ρωτάτε και να μαθαίνετε. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνόμαστε και να μην χειραγωγούμαστε τώρα. Αυτό που συνέβη αφορά τον συστηματικό ρατσισμό, την αστυνομική βία και γενικά, την ανισότητα. Και δεν αφορά μόνο την Αμερική! Ο ρατσισμός ζει παντού. Στηρίζω την αλληλεγγύη προς τη μάχη για ελευθερία και δικαιοσύνη".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS