CELEBRITIES

Η Pink δέχεται επικριτικά σχόλια για τις αναρτήσεις της με αφορμή τον θάνατο του George Floyd στο Instagram και απαντά


The Jennettes

3 Ιουνίου 2020

Η Pink δέχεται επικριτικά σχόλια για τις αναρτήσεις της με αφορμή τον θάνατο του George Floyd στο Instagram και απαντά

Η Pink αντέδρασε στα επικριτικά σχόλια στο Instagram από τους υποστηρικτές του "All Lives Matter" που σχολίασαν μια ανάρτησή της.

Τα σχόλια έγιναν όταν η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα μέρος της δήλωσης της Billie Eilish που εξηγεί το κίνημα "All Lives Matter" μετά τον θάνατο του George Floyd στις 25 Μαΐου. Μετά την ανάρτηση της Pink, εμφανίστηκαν σχόλια από οπαδούς που υποστηρίζουν το κίνημα "All Lives Matter".

https://instagram.com/p/CA1rU7Yp9Zm/

«Τώρα κατάλαβα από πού προέρχεσαι», έγραψε ένας follower. «Ωστόσο, ως άτομο με μυαλό δικηγόρου, πρέπει να πω… ότι διαχωρίζεις ένα κίνημα και λες ότι έχει σημασία αυτό το κίνημα. Δηλώνεις σιωπηλά ότι τα άλλα κινήματα δεν έχουν σημασία. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση είναι άδικη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε! Αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα. Δεν πρόκειται για το κίνημα». Η Pink δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε: «Είσαι η επιτομή του λευκού προνομίου και το πιο θλιβερό μέρος είναι ότι δεν ακούς καν τον εαυτό σου και μάλλον δεν θα το ακούσεις ποτέ».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.