CELEBRITIES

5+1 άγνωστα facts για την Angelina Jolie που σήμερα γίνεται 45 ετών


The Jennettes

4 Ιουνίου 2020

5+1 άγνωστα facts για την Angelina Jolie που σήμερα γίνεται 45 ετών

H Angelina Jolie είναι λαμπερή ηθοποιός, ενεργή ακτιβίστρια και αναμφίβολα, μία από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες. Σήμερα, γίνεται 45 ετών και με το πέρασμα των χρόνων, μετράει πολλές stylish εμφανίσεις και στιγμές πάνω στο κόκκινο χαλί, που συνδέονται αυτόματα με την αγγελικά πλασμένη μορφή της. 

Με αφορμή την προσωπική Πρωτοχρονιά της πανέμορφης ηθοποιού, συλλέξαμε μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής της, που πιθανότατα δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η γυναίκα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του 21ου αιώνα, γεννήθηκε στς 4 Ιουνίου του 1975 στο Los Angeles της Καλιφόρνια από τον ηθοποιό, Jon Voight και την επίσης ηθοποιό, Marcheline Bertrand. 

https://instagram.com/p/B-UENMIF-BV/

Με εκθαμβωτική λάμψη από μικρή, η Jolie μυήθηκε στον λαμπερό κόσμο του modeling έπειτα από έντονη επιμονή της μαμάς της, στην ηλικία των 11 ετών. Στην ηλικία των 16 ετών, υπέγραψε μάλιστα συμφωνία με το πρακτορείο Finesse Model Management ενώ συνήθως φορούσε σκούρα ρούχα στις φωτογραφίσεις που έκανε. 

https://instagram.com/p/B79a3nvlxsN/

Το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι το σκούρο ξανθό ενώ η μητέρα της, της τα έβαψε καστανά όταν ήταν πέντε ετών και από τότε η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε να διατηρήσει το σκούρο χρώμα.

https://instagram.com/p/B-l_z8IHZ2X/

Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στη ζωή της Angelina είναι τα πρωτότυπα χόμπι, που υιοθετεί και με τα οποία εντυπωσιάζει τους fans της. Για την ακρίβεια, αποκτά κατά καιρούς, ενδιαφέροντα που κυμαίνονται από τη συλλογή διάφορων τύπων μαχαιριών μέχρι τις πρώτες εκδόσεις βιβλίων. 

Ένα από τα άγνωστα facts της ζωής της, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στην εποχή του κορωνοϊού, καθώς από μικρή δεν της άρεσε καθόλου να την αγκαλιάζουν. Συνεπώς, απέφευγε οποιοδήποτε άγγιγμα, ακόμη κι αν αυτό προερχόταν από τη μητέρα της, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

https://instagram.com/p/B91pv7nFTbt/

Η Angelina έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλούς τίτλους διάκρισης στη ζωή της, όπως αυτόν του πιο σέξι προσώπου το 2007, αλλά και το βραβείο με τίτλο: "Πολίτης του Κόσμου", με το οποίο τιμήθηκε από την Ένωση Ανταποκριτών των Ηνωμένων Εθνών ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας. 

https://instagram.com/p/B8weGd5HN3u/

Πέρα από το γεγονός ότι αγωνίζεται έντονα για τα δικαιώματα των ανθρώπων, υπάρχει κάτι ακόμα που τη χαρακτηρίζει έντονα στη ζωή της, και το υιοθετεί ως βασική της φιλοσοφία. Βασικός κανόνας της είναι ο εξής και φροντίζει να τον τηρεί πιστά στη ζωή της: Ζήστε με το 1/3 από όσα κερδίζετε, δώστε το 1/3 των κερδών σας και αποταμιεύστε τα υπόλοιπα. 

https://instagram.com/p/B6_bhroHSmK/

Όσα κι αν μαθαίνουμε για την υπέροχη Angelina, θα είναι πάντα λίγα, καθώς η ζωή της έχει τόσο ενδιαφέρον που γεννά διαρκώς καινούρια facts για εκείνη, καθώς αποτελεί μία γυναίκα με εξαιρετική δυναμική και λάμψη. 

Δείτε ακόμη: Η Angelina Jolie ακολουθεί βασικούς κανόνες ομορφιάς 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.