CELEBRITIES

Ο Barack Obama ωθεί τους Αμερικανούς να κάνουν την «πραγματική αλλαγή» στη σκιά του θανάτου του George Floyd


The Jennettes

5 Ιουνίου 2020

Ο Barack Obama ωθεί τους Αμερικανούς να κάνουν την «πραγματική αλλαγή» στη σκιά του θανάτου του George Floyd

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama προέτρεψε τους Αμερικανούς να χρησιμοποιήσουν τις διαδηλώσεις για τον George Floyd, ώστε να πυροδοτήσουν την «πραγματική αλλαγή» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα λόγια του Obama έρχονται μετά από από μία εβδομάδα διαδηλώσεων που ξεκίνησαν από τον θάνατο του Floyd στη Μινεάπολη. "Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω, αναγνωρίζοντας ότι παρόλο που όλοι αισθανόμαστε πόνο, αβεβαιότητα, ορισμένοι το αισθάνονται περισσότερο από άλλους. Πάνω απ’ όλα, όμως, τον πόνο που έχουν βιώσει οι οικογένειες των George και Breonna, Ahmaud και Tony και Dreasjon, και πάρα πολλοί άλλοι”, ανέφερε ο Οbama.

https://youtu.be/q_qB6SsErpA

“Με κάποιους τρόπους τόσο τραγικούς όσο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες ήταν τόσο δύσκολες και τρομακτικές και αβέβαιες, υπήρξε επίσης μια απίστευτη ευκαιρία για τους ανθρώπους να αφυπνιστούν για μερικά πολύ σημαντικά πράγματα", δήλωσε ο Obama. "Και προσφέρουν μια ευκαιρία σε όλους μας να εργαστούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να συνεχίσουμε, να αλλάξουμε την Αμερική και να την κάνουμε σύμφωνα με τα υψηλότερα ιδανικά της."

Ο Obama απευθυνόμενος στους έγχρωμους ανθρώπους τόνισε: «Θέλω να ξέρετε ότι έχετε σημασία, θέλω να ξέρετε ότι η ζωή σας έχει σημασία, ότι τα όνειρά σας έχουν σημασία», είπε. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να αισθάνονται ελπίδα ακόμη και όταν αισθάνονται θυμωμένοι, επειδή αναφερόμενος σε εκείνους, είπε: «έχετε τη δύναμη να κάνετε τα πράγματα καλύτερα και έχετε βοηθήσει να κάνετε ολόκληρη τη χώρα να νιώσει σαν να πρέπει να αλλάξει κάτι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.