CELEBRITIES

Black Lives Matter: Η Madonna εμφανίστηκε με πατερίτσες στη διαδήλωση για τον George Floyd


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

Black Lives Matter: Η Madonna εμφανίστηκε με πατερίτσες στη διαδήλωση για τον George Floyd

Οι διαδηλωτές, που έκαναν πορεία με αφορμή τον θάνατο του George Flοyd, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν πως στη διαδήλωση είχε κατέβει και η βασίλισσα της pop, Madonna.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα social media γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες της που αγκαλιάζει τους διαδηλωτές και φωνάζει μαζί τους συνθήματα. Η Madonna εμφανίστηκε με τις πατερίτσες της, καθώς ήταν μόλις πριν λίγες μέρες που βγήκε από το νοσοκομείο του Λονδίνου έπειτα από τραυματισμό που είχε. 

https://instagram.com/p/CBMd1gSgCuG/

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν κάτι που την εμπόδισε να διαδηλώσει για τη δολοφονία του Floyd.

https://instagram.com/p/CBJCilOlOys/

Η Madonna, μάλιστα, είναι στη λίστα των διασημοτήτων που εξοργίστηκαν με το videο, που είδε το φως της δημοσιότητας με το φαινόμενο αστυνομικής βίας και τον θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd στη Μινεσότα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε το επίμαχο βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, συνοδευόμενο με τη λεζάντα:

«Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον George Floyd με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει!!

Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως στους μπάτσους», συνέχισε. «Ο Θεός να σε ευλογεί, George Floyd. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και για όλες τις παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.