CELEBRITIES

O Keanu Reeves μας προσκαλεί να κλείσουμε ραντεβού μαζί του μέσω zoom


The Jennettes

17 Ιουνίου 2020

O Keanu Reeves μας προσκαλεί να κλείσουμε ραντεβού  μαζί του μέσω zoom

Ο Keanu Reeves φροντίζει να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά και αποδεικνύει ότι ανήκει στη κατηγορία των ηθοποιών που συνεχώς προβάλουν στο κοινό τις φιλανθρωπικές τους ευαισθησίες.

Πρόσφατα λοιπόν, αποφάσισε να δημοπραττήσει ένα ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών με συνομιλητή τον ίδιο μέσω της γνωστής online πλατφόρμας, Zoom, και αυτό έγινε για καλό σκοπό. Τα έσοδα από όλη αυτή τη διαδικασία θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Camp Rainbow Gold για να βοηθήσει στην εμψύχωση και ψυχαγωγία των καρκινοπαθών παιδιών.

Η δημογραφία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον ξέρεις. Τον αγαπάς. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κλήση Zoom μαζί του από το σπίτι! Ετοίμασε τις ερωτήσεις σου και πέρασε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Keanu Reeves».

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η κορυφαία προσφορά ήταν 16,400 δολάρια, αλλά το νούμερο αυξάνεται συνεχώς και η  δημοπρασία λήγει στις 22 Ιουνίου.

Προλαβαίνετε…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.