CELEBRITIES

H Michelle Williams έγινε μαμά για δεύτερη φορά


18 Ιουνίου 2020

H Michelle Williams έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Συγχαρητήρια στη Michelle Williams και τον σύζυγό της, Thomas Kail. Η Us Weekly αναφέρει ότι το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί μαζί, το δεύτερο παιδί της Williams.

Το περιοδικό επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον Δεκέμβριο του 2019, αναφέροντας ότι ήταν έγκυος και είχε αρραβωνιαστεί με τον Kail. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στη σειρά FX Fosse / Verdon, στην οποία η Williams πρωταγωνίστησε και ο Κail ανέλαβε τη σκηνοθεσία και παραγωγή.

Δεν υπάρχουν ακόμη νέα σχετικά με το πότε γεννήθηκε το μωρό, όπως και για το φύλο ή το όνομά του. "Είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για το μωρό που θα φέρουν στο κόσμο", ανέφερε πηγή τον Ιανουάριο.

Η Williams και ο Kail παντρεύτηκαν τον Μάρτιο μετά το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Golden Globe. Η Williams έχει μια 14χρονη κόρη, τη Matilda, από τη σχέση της με τον Heath Ledger.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.