CELEBRITIES

Meghan - Ηarry: Απορρίφθηκε η αίτησή τους για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Archwell»


The Jennettes

19 Ιουνίου 2020

Meghan - Ηarry: Απορρίφθηκε η αίτησή τους για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Archwell»

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Μeghan Markle με μεγάλη χαρά είχαν προ μηνών ανακοινώσει την πρόθεσή τους για έναν νέο φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος θα αντικαθιστούσε το απαγορευμένο βασιλικό brand.

Δυστυχώς, όμως το ίδρυμα «Archewell» φαίνεται να κάνει κακή αρχή αφού απορρίφθηκε η αίτησή τους από το αρμόδιο Γραφείο Πατεντών και Καταχώρησης των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) στις 3 Μαρτίου. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun» η αίτηση απορρίφθηκε γιατί περιείχε πολλές «αοριστίες» στη διατύπωσή της.

https://instagram.com/p/CBdktWlqcQT/

Ο υπάλληλος που έκανε τον έλεγχο των στοιχείων σε επιστολή του αναφέρει ότι «η αίτηση ήταν ανυπόγραφη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί. Η διατύπωση για τον ιστότοπο και το περιεχόμενο που σχετίζεται με φιλανθρωπία, προσφορές, εθελοντισμό και επαγγελματικές ευκαιρίες είναι επίσης αόριστα και πρέπει να γίνουν διευκρινίσεις για τη φύση του περιεχομένου.

Η Meghan και ο Harry στοχεύουν στη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θα προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες συναισθηματική υποστήριξη.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.