CELEBRITIES

Το νέο επαγγελματικό βήμα των Meghan και Harry και το κοινό που έχουν με τον Barack Obama


The Jennettes

25 Ιουνίου 2020

Το νέο επαγγελματικό βήμα των Meghan και Harry και το κοινό που έχουν με τον Barack Obama

Ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως ομιλητές, αφού υπέγραψαν με πρακτορείο που συνεργάζεται με τον Barack Obama και άλλους διακεκριμένους πελάτες.

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά βήματα που κάνουν Harry και Meghan για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, εκτός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όταν και ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους τον Ιανουάριο να ακολουθήσουν μια ανεξάρτητη ζωή και να την χρηματοδοτούν μόνοι τους. Το ζευγάρι θα εκπροσωπείται από το Harry Walker Agency, με έδρα στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το παράδειγμα διασήμων όπως οι Barack και Michelle Obama, Bill και Hilary Clinton και Oprah Winfrey, ανέφερε πρόσωπο με γνώση των σχεδίων τους.

https://instagram.com/p/CB0-0teHRtt/

Οι ομιλίες τους θα επικεντρώνονται σε θέματα, όπως η φυλετική δικαιοσύνη, η ισότητα των φύλων, το περιβάλλον και η ψυχική υγεία, σημαντικό θέμα για τον πρίγκιπα Harry, που έχει μιλήσει δημοσίως για τη μάχη του με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.