CELEBRITIES

Η Sarah Michelle Gellar και η Selma Blair αναβίωσαν το θρυλικό φιλί του "Cruel Intentions"


The Jennettes

25 Ιουνίου 2020

Η Sarah Michelle Gellar και η Selma Blair αναβίωσαν το θρυλικό φιλί του "Cruel Intentions"

Ανάμεσα στις σκηνές που έχουν μείνει στην ιστορία από ταινίες, αναμφίβολα είναι κι εκείνη από την ταινία "Cruel Intentions", όπου η Sarah Michelle Gellar και η Selma Blair μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί. 

Οι δύο ηθοποιοί παραμένουν φίλες από τότε που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, και κυρίως είναι μαζί στην δύσκολη περίοδο που βιώνει τελευταία με την σκλήρυνση κατά πλάκας, η Blair. Η Gellar με τη Blair επανέλαβαν το εμβληματικό φιλί της ταινίας, ωστόσο με μια σημαντική διαφορά. 

https://instagram.com/p/CB02v_Yj_FL/

Οι δύο ηθοποιοί αναβίωσαν τη σκηνή που έχει μείνει στο μυαλό των θεατών, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η εποχή. Φορώντας μάσκες προσώπου, μοιράστηκαν το φιλί του παρελθόντος, επαναφέροντάς το στην εποχή του social distancing. 

https://www.youtube.com/watch?v=FS_C28ywL7M

Ο χαρακτήρας που είχε υποδυθεί στην ταινία, η Selma Blair είναι ένα αφελές κορίτσι, το οποίο εκμεταλλεύεται ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Sarah Michelle Gellar για να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της.

https://instagram.com/p/CByZ2aZDSXK/

Οι δύο χαρακτήρες μοιράστηκαν τη σκηνή, που χάρισε στην ταινία το βραβείο για το καλύτερο φιλί της χρονιάς, και φυσικά καταγράφηκε στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Δείτε ακόμη: “Never Stay Dead”: Καλλιτέχνες οπτικοποιούν κοινές διαταραχές και ψυχικές ασθένειες μετατρέποντάς τες σε τέρατα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.