CELEBRITIES

Η Sharon Stone μιλά για το θάνατο του πρώην της, Steve Bing λίγες μόλις μέρες μετά την αυτοκτονία του


26 Ιουνίου 2020

Η Sharon Stone μιλά για το θάνατο του πρώην της, Steve Bing  λίγες μόλις μέρες μετά την αυτοκτονία του

Η Sharon Stone μίλησε για το θάνατο του πρώην συντρόφου της, Steve Bing. Η ηθοποιός, 62 ετών, μίλησε την Πέμπτη μετά τον θάνατο του Bing τη Δευτέρα. Οι δύο τους είχαν σχέση στο παρελθόν με κοινές φωτογραφίες να εμφανίζονται σποραδικά από τη δεκαετία του 1990 έως το 2004.

"Αυτό είναι πολύ δύσκολο", είπε η Stone. "Περνάω πολύ άσχημα με αυτό". Ενώ συνέχισε, "Είναι ένα περίπλοκο άτομο που δεν πίστευα ότι έπαιρνε πάντα καλές αποφάσεις. Είναι δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο". Ο Bing, παραγωγός ταινιών και φιλάνθρωπος, βρέθηκε νεκρός στη βάση της πολυτελούς πολυκατοικίας του στο Century City, Καλιφόρνια τη Δευτέρα. Ήταν 55 ετών.

Πέθανε από πολλαπλά τραύματα έπειτα από αυτοκτονία, ενώ το γεγονός επιβεβαίωσε την Τρίτη το Ιατρικό Εξεταστικό Ιατρείο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Μια πηγή μάλιστα ανέφερε πως: «Είχε μια μακρά μάχη με την κατάθλιψη».

https://instagram.com/p/CByU50HHpWk/

Σύμφωνα με το Page Six, φέρεται να πούλησε ένα κομμάτι των περιουσιών του και συχνά πάλευε με τα θέματα ψυχικής υγείας του. "Ήταν τα ψυχικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Συχνά εξαφανιζόταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα", ανέφερε ένας φίλος. "Ο Steve πούλησε πρόσφατα το τζετ, το σπίτι του, και ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά".

"Ο Steve ήταν ο πιο γοητευτικός, στοργικός και γενναιόδωρος τύπος που θα μπορούσατε ποτέ να συναντήσετε", πρόσθεσε ο φίλος. "Είχε περάσει από μια σκοτεινή εποχή για χρόνια. Μίλησε για την καταπολέμηση της ψυχικής ασθένειας. Οι στενοί του φίλοι είναι συντετριμμένοι με το θάνατό του, αλλά, δυστυχώς, δεν εκπλήσσονται από την κατάληξη".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.