CELEBRITIES

Η Beyonce κέρδισε το ανθρωπιστικό βραβείο BET και ενθάρρυνε το κοινό να διαλύσει τον ρατσισμό


The Jennettes

29 Ιουνίου 2020

Η Beyonce κέρδισε το ανθρωπιστικό βραβείο BET και ενθάρρυνε το κοινό να διαλύσει τον ρατσισμό

Η Beyonce έλαβε το ανθρωπιστικό βραβείο BET και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της προέτρεψε το κοινό "να συνεχίσει να πολεμά το ρατσιστικό και άνισο σύστημα".

Τα BET Awards είναι μια αμερικανική διοργάνωση που ιδρύθηκε το 2001 από το δίκτυο Black Entertainment Television για να τιμήσει τους Αφροαμερικανούς και άλλες αμερικανικές μειονότητες στη μουσική, την υποκριτική και άλλους τομείς ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα μέσα από τον φλογερό της λόγο, η διάσημη τραγουδίστρια κάλεσε τη Μαύρη Κοινότητα να "ψηφίσει σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό". 

Η Michelle Obama έδωσε συγχαρητήρια στη Beyonce για τη δέσμευσή της προς την κοινότητα των Μαύρων πριν της αποδοθεί το βραβείο, αλλά και για τη μάχη που δίνει απέναντι στον ρατσιμό και τον σεξισμό, λέγοντας: "Μπορείτε να το δείτε σε ό, τι κάνει, από τη μουσική της που δίνει φωνή στη μαύρη χαρά και τον μαύρο πόνο, στον ακτιβισμό της που απαιτεί δικαιοσύνη για τις μαύρες ζωές". 

Εξίσου σημαντική ήταν και η ειδική αφιέρωση του βραβείου από την πλευρά της Beyonce, στους διαδηλωτές όλης της χώρας. "Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους αδελφούς μου και τις αδερφές μου εκεί έξω. Οι φωνές σας ακούγονται και αποδεικνύετε στους προγόνους μας ότι οι αγώνες τους δεν ήταν μάταιοι. Τώρα έχουμε ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να περπατήσουμε στην πραγματική μας δύναμη, και αυτό είναι το να ψηφίσουμε", είπε.

Όπως πρόσθεσε μάλιστα, "Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να λαμβάνετε μέτρα κατά του ιού, να συνεχίσετε να αλλάζετε και να διαλύετε το ρατσιστικό και άνισο σύστημα. Υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν να μένουμε στο σπίτι μας κατά τη διάρκεια τοπικών εκλογών σε πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα. Πρέπει να ψηφίσουμε σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό" , ανέφερε στον λόγο της η διάσημη τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Οι φωτογραφίες που κέρδισαν το «Nature Photographer Of The Year 2020» εντυπωσιάζουν 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.