CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski φοράει see through φόρμα και αναστατώνει τους περαστικούς στο Los Angeles


The Jennettes

29 Ιουνίου 2020

H Emily Ratajkowski φοράει see through φόρμα και αναστατώνει τους περαστικούς στο Los Angeles

Το εντυπωσιακό μοντέλο Emily Ratajkowski, αναμφίβολα γνωρίζει πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και η ίδια φροντίζει να το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία, ακόμα και όταν περπατάει στους δρόμους του Los Angeles με τον σύντροφό της.

Η 29χρονη  Emily, που πρόσφατα έγινε ξανθιά, και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard απόλαυσαν την καθημερινή τους βόλτα με το σκύλο τους και όπως ήταν φυσικό, τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών έπεσαν επάνω τους αφού το μοντέλο φρόντισε να μαγνητίσει τους περαστικούς με το σέξι διάφανο outfit που επέλεξε.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τη βόλτα της, θέλοντας να διαφημίσει και το διάφανο outfit με το μιλιτέρ print, που αποτελεί μέρος της νέας beach wear συλλογής, από το δικό της brand "Inamorata”. Μπορεί να ήταν τολμηρή η επιλογή της αλλά χωρίς καμία αμφιβολία ήταν εντυπωσιακή.  

https://instagram.com/p/CB8W5ULpC0Q/https://instagram.com/p/CCA1xCdHQ4V/

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.