CELEBRITIES

Η Victoria και ο David Beckham γιορτάζουν 21 χρόνια γάμου και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους


The Jennettes

6 Ιουλίου 2020

Η Victoria και ο David Beckham γιορτάζουν 21 χρόνια γάμου και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους

Στην αποκάλυψη του πώς ερωτεύτηκε την Victoria Beckham προχώρησε ο σύζυγός της και πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής David Beckham με αφορμή τη συμπλήρωση 21 ετών γάμου του διάσημου ζευγαριού.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή του Beckham ήταν το videoclip της τότε Posh των Spice Girls για το τραγούδι “Say You’ll Be There”. Στο videoclip η Victoria Beckham εμφανιζόταν με μια μαύρη ολόσωμη λάτεξ φόρμα, στιλιστική επιλογή που, όπως φαίνεται, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του ζευγαριού. «Πριν από 23 χρόνια καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και οι Spice Girls ήταν στην τηλεόραση. Τότε γύρισα στον Gary και τους είπα “μου αρέσει αυτή με την λάτεξ φόρμα"», σχολίασε ο πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής για ό,τι συνέβη το 1997.

https://instagram.com/p/CCNvA4lh87k/

«Ποιος να το περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια θα γιορτάζαμε 21 χρόνια γάμου και θα έχουμε τέσσερα υπέροχα και πανέμορφα παιδιά. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ, Victoria» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο David Beckham.

https://instagram.com/p/CCNyDhxJxxu/

Η Victoria Beckham απάντησε από την πλευρά της: «Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε "I do". Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά και μετά από τόσα γέλια, σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα».

Δείτε ακόμα: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.