CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Chrissy Teigen με μαγιό χωρίς τα εμφυτεύματα στήθους


The Jennettes

7 Ιουλίου 2020

Η πρώτη εμφάνιση της Chrissy Teigen με μαγιό χωρίς τα εμφυτεύματα στήθους

H Chrissy Teigen πριν λίγο καιρό, προχώρησε στην αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της. 

Το μοντέλο επέστρεψε στα παλιά νούμερα που φορούσε ενώ δείχνει να απολαμβάνει την αλλαγή. Κατά τη διάρκεια μιας εξωτικής απόδρασης με τον John Legend και τα παιδιά τους, Luna και Miles, η 34χρονη πόζαρε με διάφορα μπικίνι και έδειξε το αποτέλεσμα στο Instagram. 

https://instagram.com/p/CCPRNs-plsN

Η Teigen διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο αναδεικνύεται υπέροχα με το παραπάνω μαγιό, που φαίνεται πως πλέον της προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αέρα. Σε ένα άλλο post, βλέπουμε την ίδια με την αξιολάτρευτη κόρη της, Luna να ποζάρουν στο κατάστρωμα ενός πλοίου με ψηλόμεσο leopard μπικίνι. 

https://instagram.com/p/CCR5o1gJZPV/

Η Chrissy σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Μάρτιο, είχε μιλήσει για την απόφασή της να αφαιρέσει τα επιθέματα και είχε εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να τα βάλει: «Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετά ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει. Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά. Θέλω να τα βγάλω τώρα. Αν μπορούσα να κάνω μόνο ένα πράγμα, αυτό θα ήταν ένα lifting. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάζεις τα επιθέματα κάθε 10 χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι τους κινδύνους της επέμβασης. Σκέφτομαι: "Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε επέμβαση στήθους"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.