CELEBRITIES

H Charlize Theron φωτογραφίζεται μόνη της για εξώφυλλο και είναι συνώνυμο του αισθησιασμού στα 44


10 Ιουλίου 2020

H Charlize Theron φωτογραφίζεται μόνη της για εξώφυλλο και είναι συνώνυμο του αισθησιασμού στα 44

Στη νέα φωτογράφισή της, η Charlize Theron είναι εντυπωσιακή και αποπνέει δυναμισμό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, επιστρέφει με τη νέα της ταινία The Old Guard, η οποία θα προβάλλεται από τις 10 Ιουλίου μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και ήταν η αφορμή για να φιλοξενηθεί στο digital εξώφυλλο του Entertainment Weekly.

Η 44χρονη σταρ φωτογραφήθηκε μόνη της, φορώντας ένα stylish πανωφόρι με φτερά και από μέσα ένα διακριτικά σέξι, μαύρο σουτιέν. Φορά κόκκινο κραγιόν που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα χείλη και τα χρώματα της. Φωτογραφίζεται, στην αυλή του σπιτιού της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με την άνεση που της χάρισε το παρελθόν της ως μοντέλο, εντυπωσιάζει σε κάθε λήψη.

Η ίδια σε μια κλήση Zoom που έκανε με τους συνεργάτες του γνωστού περιοδικού μίλησε για τη νέα ταινία δράσης του Netflix, όπου βασικές πρωταγωνίστριες είναι δύο γυναίκες. Η υπόθεση αφορά μια ομάδα στρατιωτών, οι οποίοι είναι αθάνατοι, αλλά έχουν τις ίδιες ανησυχίες με τους κοινούς θνητούς. «Όταν μου μίλησαν για πρώτη φορά για την ταινία μου φάνηκε ότι μιλάμε αποκλειστικά για έναν φανταστικό κόσμο, αλλά όταν διάβασα το σενάριο, μου φάνηκε κάτι μοντέρνο, που ανταποκρίνεται στην εποχή μας», είπε η σταρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.