CELEBRITIES

H Demi Moore δείχνει για πρώτη φορά το μπάνιο της και δεν είναι αυτό που περιμέναμε


The Jennettes

10 Ιουλίου 2020

H Demi Moore δείχνει για πρώτη φορά το μπάνιο της και δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Κατά καιρούς, η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood, Demi Moore, έχει αποδείξει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Μάλλον εκκεντρική θα λέγαμε, ότι είναι με βάση τόσο τις δηλώσεις της όσο και το lifestyle της. Μια πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήρθε να το επιβεβαιώσει αφού αυτό που είδαμε, μας προκάλεσε έκπληξη.

Η ίδια ποζάρει καθισμένη στον καναπέ της, όχι στο σαλόνι της, αλλά στο μπάνιο της. Ναι, καλά διαβάσατε στο μπάνιο της! Έχει διακοσμήσει το μπάνιο του σπιτιού της με τέτοιο τρόπο ώστε να χαλαρώνει ενώ περνά τον χρόνο της μπροστά από το laptop. Στο background, φιγουράρουν τόσο η μπανιέρα όσο και το έπιπλο με όλα τα καλλυντικά της.

Εκείνη πάντως είναι πολύ χαρούμενη, αλλά και stylish με τη μαύρη σαλοπέτα της και όπως γράφει στη λεζάντα, ετοιμάζει το νέο της project από το μπάνιο του σπιτιού της.

Δείτε την ανάρτηση:

https://instagram.com/p/CCYsWVnHaCX/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.