CELEBRITIES

H Harper κλείνει τα 9 και η Victoria Beckham της εύχεται με ένα μοναδικό video αναμνήσεων


The Jennettes

10 Ιουλίου 2020

H Harper κλείνει τα 9 και η Victoria Beckham της εύχεται με ένα μοναδικό video αναμνήσεων

Η μικρή Harper κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση και φημίζεται για το στιλ και το νάζι της σε κάθε της φωτογράφιση.

Η κόρη του David και της Victoria Beckham γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και η μαμά της σκέφτηκε να της ευχηθεί με τον καλύτερο και πιο δημιουργικό τρόπο, αναρτώντας στο Instagram ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα τρυφερό video- ποτ πουρί με τις καλύτερες οικογενειακές τους στιγμές από όταν ήταν μωρό. Σε κάθε της πόζα, η 9χρονη πλέον Harper αποδεικνύει πως έχει κληρονομήσει την ομορφιά και το στιλ της Victoria ενώ οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ όσο η μικρή της κόρη μεγαλώνει. 

https://instagram.com/p/CCdKqo3poVV/

Σχετικά με τη διαμόρφωση του στιλ από πολύ νωρίς, δεν είναι τυχαίο που στον πρώτο χρόνο της ζωής της, η μικρή κόρη του ζεύγους Beckham είχε δεχτεί πρόταση να γίνει το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας βρεφικών ειδών στη Μεγάλη Βρετανία. Το συμβόλαιο της συνεργασίας από την εταιρεία, που είχε προσεγγίσει το ζευγάρι για να διαφημίσει τη μικρή, ανέφερε τότε ότι η 9 μηνών Harper "είχε άψογο στιλ και γούστο". 

Και φυσικά, μιλώντας για το στιλ της Harper, αξίζει να θυμηθούμε το πρόσφατο καρό αέρινο φόρεμα, που είχε δημοσιεύσει τον Μάιο η Victoria στο Instagram και θα μπορούσε να αποτελέσει αγαπημένη τάση για το φετινό καλοκαίρι. Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη λοιπόν, εάν σε λίγα χρόνια η Harper ακολουθήσει πιστά τα βήματα της μαμάς της!

https://instagram.com/p/CAQAFyhJYIK/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.