CELEBRITIES

Η Demi Moore αποχαιρέτησε τη γυναίκα του John Travolta, Kelly Preston με την πιο συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

Η Demi Moore αποχαιρέτησε τη γυναίκα του John Travolta, Kelly Preston με την πιο συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν

Η ηθοποιός και γυναίκα του John Travolta, Kelly Preston έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. 

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε τεράστια θλίψη και συγκίνηση στον κόσμο των celebrities ενώ πολλοί έσπευσαν να κάνουν σχετικές αναρτήσεις, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στα social media. Ανάμεσά τους, και η Demi Moore, η οποία δημοσίευσε ίσως την πιο συγκινητική και τρυφερή φωτογραφία με τους συζύγους τους, ταξιδεύοντάς μας πίσω στον χρόνο. 

https://instagram.com/p/CCme-O_nrm7/

Η Demi Moore και ο Bruce Willis ήταν χρόνια φίλοι με την Kelly Preston και τον John Travolta με αποτέλεσμα να έχουν πολλές κοινές αναμνήσεις από το παρελθόν. Στην παραπάνω throwback φωτογραφία από τα 90's βλέπουμε τη Moore με τον Bruce Willis και το ζευγάρι. Ο Willis κρατάει πιθανότατα μία από τις κόρες τους ενώ η Preston της δαγκώνει απαλά και τρυφερά το πόδι, χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο στην κάμερα. 

Όπως έγραψε η διάσημη ηθοποιός κάτω από την τρυφερή ανάρτηση, "Ο κόσμος έχασε μία από τις πιο όμορφες, ευγενικές, γενναιόδωρες τρυφερές ψυχές, που πέρασαν ποτέ από τη γη. Αναπαύσου ήσυχα, Kelly Preston, θα μας λείψεις". Η 57χρονη Kelly, που έδινε δύο χρόνια μάχη με τον καρκίνο, είχε αποκτήσει με τον John Travolta τρία παιδιά ενώ το 2009 το ζευγάρι είχε χάσει τον 16χρονο γιο τους, Jett Travolta. 

Δείτε ακόμη: 30 χρόνια πίσω από τον φωτογραφικό φακό του Andy Gotts 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.