CELEBRITIES

Ο Kanye West μίλησε για τις αμβλώσεις και ξέσπασε σε κλάματα στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης


The Jennettes

21 Ιουλίου 2020

Ο Kanye West μίλησε για τις αμβλώσεις και ξέσπασε σε κλάματα στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης

Ο Kanye West στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του Νοέμβριο μίλησε για την πορνογραφία και τις αμβλώσεις και άρχισε να κλαίει.

Φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «security», ο Αμερικανός ράπερ μίλησε περί των αμβλώσεων, ενώ έκανε πολιτικές προτάσεις, τις οποίες σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή. 

«Η ελευθερία δεν προέρχεται από τις εκλογές. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν ανεβάζουμε πορνογραφία. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν παίρνουμε percoset», επεσήμανε ο ράπερ. Μάλιστα, άρχισε να κλαίει όταν αναφέρθηκε στις αμβλώσεις, λέγοντας ότι ήθελε η σύζυγός του Κim Kardashian να κάνει άμβλωση όταν ήταν έγκυος στην κόρη τους North. Συνέχισε να μιλά ακατάληπτα και κάποια στιγμή φώναξε: «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!». Στη συνέχεια μίλησε και για τον δικό του πατέρα: «Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου, μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Κanye West διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος», τόνισε ξεσπώντας σε κλάματα.

https://instagram.com/p/CC481p8gtEM/

Ωστόσο πρόσθεσε ότι πιστεύει πως οι αμβλώσεις θα πρέπει να παραμείνουν νόμιμες, όμως οι γυναίκες να αποθαρρύνονται να προχωρούν σε τερματισμό της εγκυμοσύνης τους, προτείνοντας «όσοι κάνουν ένα παιδί να λαμβάνουν ένα εκατομμύριο δολάρια».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο West, η Kim μετά την ομιλία του προσπάθησε να πάει κοντά του μαζί με κάποιον γιατρό, μετά το ξέσπασμά του.

https://instagram.com/p/CC4-amhBpgg/

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.