CELEBRITIES

Η Eva Longoria φόρεσε το μαγιό που αξίζει να έχουμε όλες στη φετινή βαλίτσα των διακοπών


The Jennettes

21 Ιουλίου 2020

Η Eva Longoria φόρεσε το μαγιό που αξίζει να έχουμε όλες στη φετινή βαλίτσα των διακοπών

Οι περισσότεροι celebrities έχουν μπει ήδη σε κλίμα διακοπών και φροντίζουν να δημοσιεύουν εικόνες και στιγμιότυπα κάτω από τον ήλιο ή με φόντο τη θάλασσα. Ανάμεσά τους, η Eva Longoria, η οποία δημοσίευσε την Κυριακή ένα post με εκείνη να απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές στην πισίνα. Η star ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι, που αποτελεί ένα διαχρονικό και αναγκαίο σύνολο, το οποίο αξίζει να συμπεριληφθεί κι αυτό το καλοκαίρι στη βαλίτσα των διακοπών μας.

Συνδυάζοντάς το με ένα εξίσου μαύρο bucket hat, η Longoria μάς δίνει έμπνευση για τις υπόλοιπες εμφανίσεις μας στην παραλία! Η φωτογραφία φυσικά, απέσπασε αμέτρητα σχόλια θαυμασμού και likes ενώ πολλοί fans σχολίασαν πόσο fit είναι η 45χρονη ηθοποιός, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν δύο χρόνια. 

https://instagram.com/p/CCy3VR2pmOA/

Το παραπάνω μπικίνι φυσικά, μπορεί να απογειωθεί εάν το συνδυάσετε με χρυσά κοσμήματα για αξέχαστες εμφανίσεις κάτω από τον ήλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που η star μάς εμπνέει με τα μαγιό που επιλέγει. Μία ακόμη εμφάνισή της με μαγιό στο Instagram, η οποία είχε δημοσιευτεί τον Ιανουάριο, μας δίνει μια ακόμη στιλιστική ιδέα εάν φέτος, προτιμήσουμε τα ολόσωμα μαγιό.

https://instagram.com/p/B7EP2KGJfrh

Σε μια υπέροχη απόχρωση του ροζ, η Longoria δίνει ένα ακόμη έναυσμα για να αγαπήσουμε το ολόσωμο και να κάνουμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις κι αυτό το καλοκαίρι. 

Δείτε ακόμη: H Eva Longoria δίνει 9 stylish ιδέες για casual looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.