CELEBRITIES

Η Katy Perry απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της κάθε στιγμή και ποζάρει στον φακό δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

Η Katy Perry απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της κάθε στιγμή και ποζάρει στον φακό δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η διάσημη σταρ της pop, Katy Perry διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η τραγουδίστρια και έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Orlando Bloom, σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον διάσημο ηθοποιό. Η pop star που μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram, πόζαρε πρόσφατα στον φακό φορώντας ένα σορτσάκι και δείχνοντας την κοιλίτσα της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

https://instagram.com/p/CC5JjxPnOMr/

Σε πρόσφατη, μάλιστα, συνέντευξή της η Katy Perry, αποκάλυψε ότι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Orlando Bloom, είχε διαλυθεί συναισθηματικά ενώ εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε. «Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.