CELEBRITIES

H Gisele έγινε 40 και δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τη δίδυμη αδερφή της


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

H Gisele έγινε 40 και δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τη δίδυμη αδερφή της

Η Gisele Bündchen είχε γενέθλια και το γιόρτασε, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τη δίδυμη αδερφή της, με την οποία μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν πολλές εξωτερικές ομοιότητες. 

Παρόλο που είναι δίδυμες, οι δύο γυναίκες μοιάζουν ελάχιστα μεταξύ τους, αλλά ποζάρουν στις φωτογραφίες σαν να συμπληρώνει η μία μοναδικά την άλλη. Όπως έγραψε το supermodel κάτω από το εορταστικό post:

«Σήμερα, η Pati κι εγώ γιορτάζουμε τέσσερις δεκαετίες που ζούμε σε αυτόν τον εκπληκτικό πλανήτη! Πόσο τυχερή είμαι που γεννήθηκα μαζί με τη δίδυμη αδερφή και καλύτερή μου φίλη! Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που αποτέλεσαν μέρος αυτού του ταξιδιού. Τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου, (ειδικά τα αξιαγάπητα παιδιά μου), τους φίλους μου και πολλούς ακόμα που δε συνάντησα ποτέ, αλλά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που με βοήθησε στο να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Η καρδιά μου είναι γεμάτη! Ανυπομονώ γι' αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, όπου θα χρησιμοποιήσω τα “εργαλεία” που απέκτησα τα τελευταία 40 χρόνια με σκοπό να βοηθήσω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Η ζωή είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο!».

https://instagram.com/p/CC3n4drApPZ/

Η Gisele έγινε λοιπόν, 40 και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή με χθες. Η ίδια σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τους πιο σημαντικούς οίκους και τα πιο γνωστά fashion shows. Tο 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα στον πλανήτη ενώ το μοντέλο από τη Βραζιλία, σήμερα έχει μία πανέμορφη οικογένεια, με την οποία απολαμβάνει να περνάει πλέον, τον περισσότερο χρόνο της.

Δείτε ακόμη: Gisele Bündchen και Chiara Ferragni προτείνουν τα πιο ωραία loungewear του καλοκαιριού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.