CELEBRITIES

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Natalie Portman που αιφνιδίασε τους fans


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Natalie Portman που αιφνιδίασε τους fans

Η διάσημη ηθοποιός, Natalie Portman φημίζεται για το υποκριτικό της ταλέντο και η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι την έχουμε λατρέψει μέσα από έναν τουλάχιστον ρόλο της σε κάποια κινηματογραφική ταινία. Ωστόσο, η star ετοιμάζεται να πειραματιστεί με ένα νέο εγχείρημα, το οποίο αναμφίβολα έχει αιφνιδιάσει τους fans της. Για την ακρίβεια, η Portman θα είναι η αρχηγός μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, που θα φέρει το National Women's Soccer League στο Los Angeles. 

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, η star μπήκε στο πρωτάθλημα από την Becca Roux, εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών USWNT για να αναλάβει την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας, βλέποντάς το ως ένα καλό βήμα  για να ενισχύσει το προφίλ των γυναικείων επαγγελματικών αθλημάτων στην Αμερική.

https://instagram.com/p/CCtcb8UjeAU/

"Οι αρχικές μας σκέψεις ήταν οι εξής, τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μια ομάδα στο Los Angeles; Είμαστε το κέντρο της ψυχαγωγίας αυτής της χώρας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δίνουν προσοχή σε αυτό το άθλημα;". 

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση ξάφνιασε τους θαυμαστές της ηθοποιού ενώ η πρωτοβουλία της εμπνέει κάθε γυναίκα να κυνηγήσει το όνειρό της ακόμη και αν αυτό ανήκει σε κάποιον "ανδροκρατούμενο" χώρο. 

Στη λίστα με τις διακρίσεις της ηθοποιού, μεταξύ της αποφοίτησής της από το Harvard και των μεγάλων κινηματογραφικών της επιτυχιών, προστίθεται τώρα το νέο σχέδιο της Portman που έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται και ανοίγει τον δρόμο στην επίτευξη και άλλων γυναικείων ονείρων. 

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, τα ηνία της οποίας θα αναλάβει η Natalie Portman, είναι γνωστή προς το παρόν ως WFC LA/Angel City ενώ η επίσημη ονομασία της θα γνωστοποιηθεί αργότερα μέσα στον χρόνο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.