CELEBRITIES

Ο Mel Gibson στη λίστα των stars που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό


The Jennettes

24 Ιουλίου 2020

Ο Mel Gibson στη λίστα των stars που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό

Πολλοί celebrities εν μέσω της πανδημίας, γνωστοποίησαν την πάλη τους με τον κορωνοϊό, περιγράφοντας πολλά από τα κυριότερα συμπτώματα της ασθένειας. Ο διάσημος ηθοποιός από την Αυστραλία, Mel Gibson παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως τον Απρίλιο είχε διαγνωστεί με τον ιό. Ο 64χρονος star επιβεβαίωσε μέσω εκπροσώπου του σύμφωνα με τον Independent, ότι νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Ωστόσο, τα μετέπειτα τεστ, στα οποία έχει υποβληθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα, είναι αρνητικά. 

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Gibson έκανε χρήση του Remdesivir ενώ η υγεία του άρχισε σταδιακά να παρουσιάζει βελτίωση. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πώς μολύνθηκε από τον ιό ο ηθοποιός, ο οποίος τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετά μεγάλο διάστημα. 

Ο Mel Gibson είναι ο τελευταίος celebrity, που γνωστοποιεί στο κοινό ότι νόσησε από τον κορωνοϊό. Ανάμεσα στις διασημότητες που έχουν παραδεχτεί ότι έδωσαν την ίδια μάχη, αλλά βγήκαν νικητές, είναι οι Tom Hanks,  Idris Elba, Olga Kurylenko, Plácido Domingo, Jackson Browne, και Pink.

Να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα, ο Mel Gibson ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς η Winona Ryder είχε δηλώσει ότι της είχε μιλήσει υποτιμητικά, αναφερόμενος στην εβραϊκή καταγωγή της. Εκπρόσωπός του ωστόσο, αρνείται μέχρι σήμερα τους εν λόγω ισχυρισμούς του ηθοποιού, για τους οποίους κατηγορήθηκε έντονα.   

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ melgibson_fanpage

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS