CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen και η 4χρονη Luna ποζάρουν με τα ίδια ρούχα και ξετρελαίνουν το Διαδίκτυο


The Jennettes

25 Ιουλίου 2020

Η Chrissy Teigen και η 4χρονη Luna ποζάρουν με τα ίδια ρούχα και ξετρελαίνουν το Διαδίκτυο

H Chrissy Teigen λατρεύει να δημοσιεύει στιγμές με την 4χρονη κόρη της, Luna στο Instagram, προκαλώντας τον θαυμασμό των fans της. Στο πρόσφατο post που ανέβασε η Teigen πριν λίγες ώρες, μαμά και κόρη ποζάρουν σαν "δίδυμες" και ξετρελαίνουν το διαδίκτυο. 

Επιλέγοντας ροζ χρώμα και λευκό μοτίβο, οι δυο τους φορούν ένα παρεμφερές σύνολο ενώ στήνονται στην κάμερα με το ίδιο χαμόγελο και την ίδια πόζα! Η μικρή Luna έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της ενώ μοιάζει έτοιμη για την πασαρέλα. Ανασηκώνοντας το ένα τους πόδι και έχοντας βάλει το χέρι τους στη μέση, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και προκαλούν αμέτρητα σχόλια θαυμασμού. 

https://instagram.com/p/CDCHYfGpVpJ/

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί και ξετρελαίνουν τα πλήθη με το αστείρευτο ταλέντο τους.

https://instagram.com/p/CCR5o1gJZPV

Πέρα από την εξωτερική τους ομοιότητα, οι δυο τους ταιριάζουν πολύ στιλιστικά και στοιχηματίζουμε πως η Chrissy θα ετοιμάσει πολλές συνεργασίες μαζί με την κόρη της μόλις εκείνη μεγαλώσει λίγο περισσότερο. 

https://instagram.com/p/CBKHXWtp7ta/

Η τετραμελής οικογένεια απολαμβάνει μαζί στιγμές ευτυχίας, αναρτώντας πολλές τρυφερές στιγμές τους στο Instagram. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.