CELEBRITIES

H Lady Gaga φοράει την πιο εκκεντρική μάσκα προστασίας και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους


The Jennettes

26 Ιουλίου 2020

H Lady Gaga φοράει την πιο εκκεντρική μάσκα προστασίας και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους

H Lady Gaga σίγουρα μας έχει συνηθίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες, που αναδεικνύουν τον δυναμισμό, την ξεχωριστή της φύση αλλά πάντα θέλει να στέλνει και ένα κοινωνικό μήνυμα. Η ίδια είναι από τις πρώτες stars που θέλησαν να στηρίξουν τα μέτρα κατά του ιού και μάλιστα το έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία που τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας τη μάσκα προστασίας αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι η πιο ιδιαίτερη και εκκεντρική μάσκα που έχουμε δει μέχρι σήμερα και φυσικά αυτό εντυπωσίασε τους fans της. 

Στη δημοσίευση παροτρύνει το κοινό της να φοράει μάσκα προστασίας και να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα την εποχή του ιού. Χαρακτηριστικά γράφει "να είσαι ο εαυτός σου αλλά φόρεσε μάσκα" και προκαλεί με το συγκεκριμένο post και άλλους διάσημους να ποζάρουν με τις μάσκες τους!

https://instagram.com/p/CCMFTRysr-N

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.