CELEBRITIES

Το όνομα της κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds αποκαλύφθηκε μέσα από το νέο τραγούδι της Taylor Swift


The Jennettes

27 Ιουλίου 2020

Το όνομα της κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds αποκαλύφθηκε μέσα από το νέο τραγούδι της Taylor Swift

Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, “Folklore” κυκλοφόρησε την Παρασκευή και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Μάλιστα το άλμπουμ περιλαμβάνει ένα κομμάτι που επιβεβαιώνει το όνομα της τρίτης κόρης της Blake Lively και του Ryan Reynolds, η οποία γεννήθηκε πέρυσι. Οι fans δεν άργησαν να καταλάβουν ότι οι στίχοι του τραγουδιού “Cardigan” περιελάμβαναν τρία ονόματα - Betty, Inez και James - τα δύο τελευταία είναι τα ονόματα των 3 και 5 ετών κορών του Reynolds και της Lively. Όπως λένε, λοιπόν, η τελευταία κόρη του διάσημου ζευγαριού ονομάζεται, Betty.

jenny.gr

Η Lively εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στη Swift μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram. «Μπορούμε παρακαλώ όλοι να συρθούμε μέσα σε αυτό το πιάνο και να ζήσουμε αυτό το άλμπουμ» έγραψε η ηθοποιός, αναφερόμενη στο μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι «Cardigan». «Όπως και εσείς, το Folklore είναι γεμάτο καρδιά, ψυχή, χιούμορ, πάθος, νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεαλισμό, φαντασία, δύναμη, ευθραυστότητα και πάνω απ’ όλα: Αγάπη», πρόσθεσε.

https://youtu.be/K-a8s8OLBSE

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει κερδίσει τους fans της Taylor Swift, ενώ μέσα σε δύο μέρες έχει καταφέρει να κάνει πάνω από 25 εκ. views. 

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.