CELEBRITIES

Το Twitter αντιδρά ενάντια στην Kylie Jenner, η οποία αγόρασε στην κόρη της ένα πόνι αξίας 200.000 δολαρίων


The Jennettes

28 Ιουλίου 2020

Το Twitter αντιδρά ενάντια στην Kylie Jenner, η οποία αγόρασε στην κόρη της ένα πόνι αξίας 200.000 δολαρίων

Η Kylie Jenner έκανε πολύ περισσότερα από το να αγοράσει στη Stormi τέσσερις μίνι τσάντες Prada αυτόν τον μήνα.

Η σχεδόν δισεκατομμυριούχος Jenner αγόρασε στη 2χρονη κόρη της ένα πόνι από την Ολλανδία στην τιμή των 200.000 δολαρίων. Σύμφωνα με το κατάστημα, η Jenner αγόρασε έναν 17χρονο γκρι κυνηγό πόνυ, με το όνομα Frozen, από τον αγαπημένο κτηνοτρόφο ιπποδρομιών Stal Wilten.

https://instagram.com/p/CCq1vCvnyWA/

Για την αποστολή Frozen από την Ολλανδία στο Los Angeles, η Jenner έπρεπε να πληρώσει επιπλέον μεταξύ 7.000 και 10.000$. Και επειδή ο Frozen έρχεται από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

Όταν έγινε γνωστή η ιστορία της αγοράς του πόνι, το Twitter μοιράστηκε τα συναισθήματά του. Πολλοί θύμωσαν με τη Jenner και την αγορά της κατά τη διάρκεια πανδημίας για ένα μικρό παιδί. "Διαβάστε εδώ, μερικοί από εμάς δεν μπορούμε καν να πληρώσουμε το ενοίκιο μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας", έγραψε κάποιος σε απάντηση σε ένα tweet.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.