Όλοι θα θέλαμε να είμαστε στο πάρτι γενεθλίων της Sandra Bullock με καλεσμένες διάσημες γυναίκες του Hollywood

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Η Sandra Bullock γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της με διάσημους φίλους όπως η Jennifer Aniston, η Sarah Paulson και πολλοί ακόμα. Η Jennifer ήταν εκείνη που μοιράστηκε τη γλυκιά ομαδική φωτογραφία από την ξεχωριστή αυτή μέρα στο Instagram.

Η Sandra Bullock γιόρτασε την προσωπική της Πρωτοχρονιά περιτριγυρισμένη από απόλυτη αγάπη! Η εκπληκτική ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, έγινε 56 στις 26 Ιουλίου και πέρασε την ημέρα της παρέα με μερικούς από τους διάσημους φίλους της και αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, πολλοί από τους οποίους σίγουρα θα αναγνωρίσουν οι θαυμαστές.

«Γιορτάζοντας το κορίτσι μας σε απόσταση απόλυτης αγάπης», έγραφε η λεζάντα στην ομαδική φωτογραφία, προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά emoji. «Χρόνια πολλά Sandy, σε αγαπάμε», πρόσθεσε.

Εκεί ήταν και η Sarah Paulson , η οποία συνεργάστηκε με τη Sandra στο Ocean's Eight και Bird Box το 2018. Όλες οι γυναίκες στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένης μιας άγνωστης μελαχρινής που καθόταν στα δεξιά της Jen, φορούσαν μάσκες προσώπου και κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις κατά τη διάρκεια της όμορφης συνάντησης. Παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία κορωνοϊού, αυτές οι γυναίκες κατάφεραν να έχουν μια πραγματικά υπέροχη στιγμή μεταξύ τους.