CELEBRITIES

Η Halle Berry δείχνει το γυμνασμένο της σώμα στα 53 σε μια εντυπωσιακή selfie με μαγιό


The Jennettes

28 Ιουλίου 2020

Η Halle Berry δείχνει το γυμνασμένο της σώμα στα 53 σε μια εντυπωσιακή selfie με μαγιό

Η Halle Berry πέρα από αγαπημένη ηθοποιός, αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες, οι οποίες βρίσκουν αξιοζήλευτη την εξωτερική εμφάνιση που διατηρεί στα 53 της. Η star φροντίζει το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά προκειμένου να διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της. 

Η Halle Berry φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς σε κάθε πρόσφατο post που δημοσιεύει, λάμπει από χαρά! Στην τελευταία φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο έχει βαθύ άνοιγμα στην πλάτη ενώ αναδεικνύει υπέροχα τα μακριά της πόδια. Η επιλογή του συγκεκριμένου μαγιό αποδεικνύει πόσο fit παραμένει στα 53 της, προκαλώντας καταιγισμό από θετικά σχόλια και likes.

https://instagram.com/p/CDHUgh8DR9A/

 Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός εμπνέει με κάθε της post τελευταία, καθώς σε μία ακόμη πρόσφατη δημοσίευσή της παροτρύνει τους θαυμαστές της να καταπιάνονται με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και να απολαμβάνουν το κάθε λεπτό. Όπως λέει χαρακτηριστικά, "Η πειθαρχία είναι καλή αλλά δεν είναι τα πάντα". 

Η star απολαμβάνει να κάνει skateboard ενώ το σύντομο video συνοδεύει το εκπληκτικό τραγούδι "Godspeed" του Frank Ocean. Η νεανική της όψη σε συνδυασμό με το καλογυμνασμένο σώμα της την κατατάσσουν στη λίστα με τις πιο γοητευτικές celebrities άνω των 50! 

https://instagram.com/p/CDCNta4j_Ip

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.