CELEBRITIES

H Selena Gomez εξηγεί τον λόγο που απέχει από τα social media


The Jennettes

31 Ιουλίου 2020

H Selena Gomez εξηγεί τον λόγο που απέχει από τα social media

Η Selena Gomez συνηθίζει να μας ενημερώνει για τα πάντα μέσα από τα social media είτε για τα νέα της τραγούδια είτε για τις εμφανίσεις που προγραμματίζει ακόμη και για ζητήματα της προσωπικής της ζωής.

Στη διάρκεια της πανδημίας, η ίδια, όπως και οι περισσότεροι celebrities με επιρροή, αποφάσισε να ανεβάζει posts ώστε να παρακινήσει το κοινό της να παραμείνει σπίτι, βοηθώντας έτσι στην καταπολέμηση του ιού. Μετά από ένα σημείο όμως, η πετυχημένη pop star δήλωσε το εξής:

"Νομίζω ότι στις αρχές του τρέχοντος έτους, με όλα όσα συμβαίνουν, ένιωσα λίγο αδιάφορο να δημοσιεύω πράγματα που μπορεί να είναι λίγο χαρούμενα ή εορταστικά", είπε σε τελευταία της συνέντευξη χαρακτηριστικά.

https://instagram.com/p/CDQAY7VDsFb

Φυσικά, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο κοινό της - "Αλλά, απλώς να σας ενημερώσω ότι θα ασχοληθώ λίγο περισσότερο και θα στείλω περισσότερη αγάπη και θα σας δείξω περισσότερα από τα προσωπικά μου πράγματα και τι έχω κάνει. Αλλά, σας ευχαριστώ που είστε εδώ, και σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε πάντα και θα σας μιλήσω σύντομα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.