CELEBRITIES

Η Adele άλλαξε hair look και άφησε για ακόμη μια φορά άφωνους τους fans της


The Jennettes

2 Αυγούστου 2020

Η Adele άλλαξε hair look και άφησε για ακόμη μια φορά άφωνους τους fans της

Η Adele το τελευταίο διάστημα, έχει χάσει αρκετά κιλά και η όψη της είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Διατηρώντας μια καλλίγραμμη σιλουέτα, η διάσημη τραγουδίστρια αυτή τη φορά εμφανίστηκε μέσω Instagram με διαφορετικό hair look από ότι την έχουμε συνηθίσει, και η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε εξίσου τους fans της.

Το εν λόγω post έγινε προκειμένου να στηρίξει το νέο εγχείρημα της Beyonce με τίτλο Black Is King, καθώς στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: "Σε ευχαριστούμε, Queen που πάντα μας κάνεις όλους να νιώθουμε ότι αγαπιόμαστε μέσω της τέχνης σου". Φορώντας ένα σύνολο της Marine Serre, η Adele ποζάρει στον φακό φρέσκια και με σπαστά μαλλιά που της πηγαίνουν πολύ. Το ανέμελο hairstyle της προσδίδει extra θηλυκότητα και ομολογουμένως της πάει όσο και το ίσιο.

https://instagram.com/p/CDWzJe8A5Xz/

Η Adele έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της έπειτα από τη μεγάλη απώλεια κιλών, πως η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής. Εκτός όμως από τη γυμναστική, η Adele φροντίζει να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή γιατί θέλει να αποτελεί καλό παράδειγμα για τον γιο της. «Έχω αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχίζω να αλλάζω», έχει δηλώσει η ίδια σε post στο Instagram. «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να πηγαίνετε βόλτα, να γελάτε δυνατά σε κάθε ευκαιρία και να αγαπάτε τον εαυτό σας»!

Η νέα αλλαγή στο στιλ και στα μαλλιά της τραγουδίστριας φυσικά, απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes αφού για ακόμη μια φορά η ίδια έγινε το αντικείμενο θαυμασμού των fans της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS