CELEBRITIES

Mary Katrantzou- Vrettos Vrettakos: Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές που έντυσαν τη Beyonce στο νέο visual album της


The Jennettes

5 Αυγούστου 2020

Mary Katrantzou- Vrettos Vrettakos: Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές που έντυσαν τη Beyonce στο νέο visual album της

Το νέο άλμπουμ της Beyonce, "Black is King", μόλις κυκλοφόρησε και όλοι εκθειάζουν το μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που σκιαγραφεί την ομορφιά και την ξεχωριστή ταυτότητα της αφρικανικής κουλτούρας. Ωστόσο, το νέο εγχείρημα της διάσημης τραγουδίστριας θεωρείται μοναδικό, καθώς επέλεξε να φορέσει τις εξαιρετικές δημιουργίες δύο Ελλήνων σχεδιαστών, της Μαίρης Κατράντζου και του Βρεττού Βρεττάκου. 

Ανάμεσα στις στιλιστικές επιλογές λοιπόν της Beyonce, ξεχωρίζει η δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Μαίρης Κατράνζου για την τραγουδίστρια και το τραγούδι "Water".

https://instagram.com/p/CDUNxMylv-H/

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό φόρεμα με άριστες λεπτομέρειες, γεμάτο βολάν και σε boho αποχρώσεις από τη συλλογή της, Φθινόπωρο 2019. Με ιδιαίτερη έμπνευση από τις παραδοσιακές φορεσιές της Αφρικής, το υπερθέαμα ολοκλήρωσαν μοναδικά οι χορεύτριες, οι οποίες βλέπουμε να φορούν επίσης δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου. 

https://instagram.com/p/CDUPAu-F7jm/

Στο video clip του "Already", η Beyonce εμφανίζεται με μια ακόμη εξαιρετική ελληνική δημιουργία Vrettos Vrettakos. Μία ολοκέντητη κρυστάλλινη Haute Couture δημιουργία με 450.000 κρύσταλλα, στα χρώματα της Αφρικής, απογείωσαν την εμφάνιση της λαμπερής star ενώ το σύνολο συμπλήρωσαν ένα εκπληκτικό ζευγάρι custom-made ψηλές μπότες Tsakiris Mallas, οι οποίες φτάνουν μέχρι τους μηρούς, διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski, στο ίδιο μοτίβο με το φόρεμα.

https://instagram.com/p/CDTWLTXDXQc

Το «Black is King» που κυκλοφόρησε αποκλειστικά από το Disney +, ουσιαστικά συμπληρώνει τη συμμετοχή της Beyonce στον «Βασιλιά των Λιονταριών». Πρόκειται για ένα οπτικό άλμπουμ που επικεντρώνεται στη μουσική του «The Lion King: The Gift», το οποίο είναι το πρωτότυπο soundtrack για το remake της ταινίας της Disney «The Lion King».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.