CELEBRITIES

H Natalie Portman μόλις μοιράστηκε την πιο τρυφερή αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της


The Jennettes

6 Αυγούστου 2020

H Natalie Portman μόλις μοιράστηκε την πιο τρυφερή αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

Η Natalie Portman είναι από τις πιο chic και ταλαντούχες stars του Hollywood, που όλα αυτά τα χρόνια έχει φροντίσει να μοιράζεται ελάχιστες στιγμές από την προσωπική της ζωή στα media. Πρόσφατα, όμως έκανε μια ευχάριστη έκπληξη στους followers της αφού μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της για να γιορτάσει την επέτειο οκτώ χρόνων συζυγικής ζωής με τον σύζυγό της, Benjamin Millepied.

Η 39χρονη ηθοποιός στις 4 Αυγούστου δημοσίευσε μια φωτογραφία της και του Γάλλου χορευτή από τον γάμο τους το 2012. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στα Όσκαρ της ταινίας, Black Swan καθώς ο Benjamin εργαζόταν ως χορογράφος. Η γλυκιά ανάρτηση δείχνει την όμορφη Natalie Portman να χορεύει με τον σύζυγό της φορώντας ένα λευκό νυφικό Rodarte  ενώ γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Ο αγαπημένος μου χορευτής μέχρι σήμερα».

https://instagram.com/p/CDekOTdD2pN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.