CELEBRITIES

Το πιο δημοφιλές video της Salma Hayek, που αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο Instagram


The Jennettes

6 Αυγούστου 2020

Το πιο δημοφιλές video της Salma Hayek, που αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο Instagram

Η 53χρονη Salma Hayek εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες αφού αποπνέει κομψότητα και extra θηλυκότητα σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια έχει δημοσιεύσει πολλές στιγμές από το πώς περνούσε μέσα στο σπίτι της στην καραντίνα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει κάτω από τον ήλιο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα. 

Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την πισίνα της, κατά το οποίο αναδύεται μέσα από το νερό και φυσικά, εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της. Σε slow motion, η Hayek βγαίνει από το νερό, φορώντας το μπικίνι της και ίσως, αυτή είναι η απόλυτη εικόνα του καλοκαιριού, που μας κάνει να θέλουμε επειγόντως διακοπές όσοι δεν έχουμε φύγει ακόμη. 

https://instagram.com/p/CDem7hNI0VZ/

Το σύντομο video προκάλεσε παραλήρημα στο Instagram και φυσικά αποθεώθηκε με αμέτρητα σχόλια θαυμασμού. Η δημοφιλής ανάρτηση πλησιάζει τα 2.500.000 views και κοιτάζοντάς τη, ονειρευόμαστε αυτομάτως την απόλυτη χαλάρωση και την απαραίτητη δροσιά που προσφέρει κάθε βουτιά μέσα στο νερό!

H λαμπερή ηθοποιός είναι η ζωντανή απόδειξη πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία, αφού σε κάθε της φωτογραφία είναι το ίδιο εντυπωσιακή, όπως και στο παραπάνω video.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.